top of page
Search
  • notisart

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??

Ασυνείδητοι βγάζουν μπάζα, κλαδιά, ογκώδη αντικείμενα αντικατάσταση στρωμάτων, ηλεκτρικών συσκευών και επίπλων και τα αφήνουν πάνω στο πεζοδρόμιο ή τον δρόμο, ή δίπλα από κάδους απορριμμάτων, επιλέγοντας έτσι την… εύκολη λύση, όπου τον βολέψει και όχι εκεί που τον υποχρεώνει ο νόμος.

Επιπλέον, σημαντικές ποσότητες από μπάζα οικοδομών – καθαρισμών οικοπέδων και λοιπά υλικά με τη σύμπραξη εργολάβων ιδιωτών προκειμένου να «γλιτώσουν» από ένα επιπλέον έξοδο μεταφοράς αυτών σε αδειοδοτημένη μονάδα επεξεργασίας,( ΧΥΤΑ) ή όπου προβλέπετε σύμφωνα με τον νόμο, ο ιδιοκτήτης τα απορρίπτει στον χώρο του πρώην ασυρμάτου του ΟΤΕ και μάλιστα με την σύμφωνη γνώμη των υπευθύνων.

Οι υπηρεσίες Καθαριότητας και οι εργαζόμενοι σε αυτές, σε καθημερινή βάση δίνουν αγώνα ώστε αυτός ο χώρος να μην μετατραπεί σε χωματερή στο φυσικό περιβάλλον της ευρύτερης αυτής ζώνης.

Σε συνθήκες που αντιβαίνουν την υγιεινή και ασφάλεια τους, αφού ο χώρος έχει μετατραπεί σε εστία μολύνσεως, δυσωδίας και κατοικίας κάθε λογής τρωκτικών και εντόμων. Κίνδυνοι που μπορούν να προκαλέσουν ασθένειες όπως: Πανώλη , Αιμορραγικός Ίκτερος . Ενδημικός Εξανθηματικός Τύφος, Τριχινίαση , Σαλμονέλωση, Λεπτοσπίρωση, Τουλαραιμία και ακόμα 15 με 20 νόσους, χωρίς τα προβλεπόμενα, (μέσα ατομικής προστασίας – γάλα κλπ) με τον κίνδυνο ακόμη και της σύλληψης τους από κάποια ενδεχόμενη καταγγελία από κάποιους καλοπροαίρετους σε αστυνομία-πυροσβεστική.

Δυστυχώς αυτό συμβαίνει!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??

ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ


83 views0 comments

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ SITE ΣΧΕΔΙΟ

bottom of page